Går Softranstoget mellom Bucuresti og Constanta også i vinter?

image

Hei. Takker for mye fin info på Romaniareiser.com-sidene. Vi kjenner noen som skryter av et privattog mellom Constanta og Bucuresti, men de siser at dette bare er satt om sommeren. Vi skal besøke Constanta i november. Ellers går det til Brasov fra Bucuresti etter det vi forstår.. Er det slik?  Anders og Line.

SVAR: Etter det vi vet skal Softrans eller Hyperiontogene gå BÅDE til Constanta og barsov i vinter. Dette fordi Softrans har bygget et nytt tog i samme serie, HYPERION 2. Dette nye privattoget skal settes inn på ruten CRAIOVA – BUCURESTI – BRASOV fra 23 september 2015. Dermed skal ruten CRAIOVA – BUCURESTI – CONSTANTA fortsette framover med et allerede etablerte togsettet. Softrans er ganske markedsbevisste, så hvis passasjergrunnlaget svikter kan det nok bli endringer. Men til nå er begge rutene en suksess. Derfor tror vi og håper at SOFTRANS-ruten til Constanta blir varig.

Softrans er Romanias beste private togalternativ. Vi har flere ganger skytt av dette togselskapet pga standard, WIFI og ikke minste rene og moderne toaletter. Og ikke minst er billetten rundt 30% under prisen til CFR. Togene har bare en stopp mellom Constanta og Bucuresti, i Fetesti.

Du kan bestille plass online via www.softrans.ro og du betaler der og da til konduktøren. Det er viktig at du sletter bestillingen dersom du ikke kommer til å dra på datoen med reservert plass, | RRcom

Send oss en epost

Flyplasskoder Romania

Flyplasskoder Romania