Er Eforie ok for små barn?

image

Vi er en gruppe som planlegger en ferietur til Eforie Nord i august 2016. Men vi har barn i alderen 5 – 7 år med oss. Passer dette stedet for slike?

SVAR: Ja, absolutt. Eforie Nord er ansett som familienes badeby nr 1 blant rumenere på den rumenske Svarthavskysten. Hvis dere velger å bo nær falezaen | strandpromenaden eller i området mellom sentrum og havet, unngår dere hovedveien Constanta – Mangalia og hovedgaten i sentrum.  Disse boligområdene har mange overnattingstilbud inklusiv hoteller og spa i den øverste kvalitetsklassen. .Strendene mot Acapulco er grunne og noen steder små lavvannslaguner som passer for små barn. Hovedstranda Belona er ikke så grunn og her kan man med små barn heller velge stedets BADELAND som ligger rett ved strandkanten på denne stranda. Badelandet har basseng i ulike formater som alle andre vannparker. Badelandet KAN derimot være tett besøkt i august. Eforie Nord har også tre enkle tivoliområder sommerstid, litt utenfor sentrum, i sentrum og et ved Acapulco. Radiobiler, karuseller etc i ulike størrelser.Et profesjonelt sirkus har forestilling hver kveld i toppsesongen og ligger mellom Techirghiolinnsjøen og havneområdet ved en jernbanebru. Et av badebyens største selvbetjeningsrestauranter har også egen lekepark for små barn rett ved restaurantbordene.

En halvtimes busstur fra Eforie Nord er storbyen Constanta og her har dere Romanias mest besøkte badeland AQUA MAGIC, delfinshow og akvarium i området rundt ferielandsbyen Sat de Vacanta.

Send oss en epost

Flyplasskoder Romania

Flyplasskoder Romania