HVA KOSTER RUMENSK ID-KORT?


Lurte bare om dere vet hvor mye et rumensk identity card koster.... Siden rumenere ikke behøver pass som innreisebesvis til Norge.... Hilsen Jan T.
 
SVAR:
BULETIN som et id heter på rumensk koster 40 lei | 75 nok. Bildet tar de der og da eller på et firma i nærheten som er godkjent.Dersom du har mistet ditt og skal ha nytt, må du betale bot på 70 lei + 40 lei for nytt = 110 lei | 200 NOK
Det er obligatorisk med BULETIN i Romania. Alle rumenske statsborgere over 18 år må ha et. Det er bot hvis du blir stoppet og ikke kan framvise BULETIN.
 
Er det en voksen person som skal ha penger til buletin, er det underlig. BULETINEN må være mistet og i så fall må han eller hun ordne dette på dagen på den lokale politistasjonen. Det er ikke komplisert. Har hun eller han ikke buletin i det hele tatt, er noe galt, som f eks at de ikke har fast bostedsadresse. "Spaciu" på rumensk
 
Ja, man kan reise til Norge på BULETIN. Men skal man være mer enn tre mnd eller søke jobb - noe alle rumenere har rett til i Norge etter EEA-avtalen - må man ha pass.

Send oss en epost

Flyplasskoder Romania

Flyplasskoder Romania